Magunkról

Cégünket 1941-ben alapítottuk, és már a harmadik generáció vesz részt a vezetésében.

A vállalkozás mostani helyzete egy hosszú fejlődés eredménye, mely egy kicsi cipőfelsőrész-készítő műhelyből és bőrkereskedésből indult. A ’90-es évekig csak kiskereskedelmi boltként működő egyéni cég kft-vé alakult át, és a megvásárolt, több mint 500 nm-es telephelyén a mai napra már piacvezető nagykereskedelmi cégként működik. A kiskereskedelmi egységünk ma is a javítóiparosok és a lakosság felé értékesít.

A cég profilja

A nagykereskedelmi részleg az ortopédiai és hagyományos kézi és gépi cipőgyártás alapanyag és kellék értékesítésemellett, a piaci igényeknek megfelelően, a folyamatos profilbővítés eredményeképpen részt vesz különböző területek, így a kárpitos-, famegmunkáló- és nyomdaipar stb. alapanyagainak ellátásában is.

Nagy figyelmet fordítunk vásárlóink minél jobb és teljes igényt kielégítő ellátására. Ennek érdekében a nagy raktárkészletés a lehető legjobb árszínvonal biztosítása mellett több céggel kötöttünk szerződést, hogy vevőink azonos áron tudják ezeknek a cégeknek a termékeit is megvásárolni nálunk.

Az elmúlt évek során megszerzett tapasztalat vitt arra minket, hogy bőrfelújítással is foglalkozzunk. Miért is ne tennénk? Hiszen a legjobb alapanyagokkal, és szakértelemmel rendelkezünk, ami ezt a területet illeti. Referenciáink között szerepel személygépjárművek belső bőrfelújítása (ülések, ajtókárpitok), bőrgarnitúrák, fotelek, és egyéb bőrfelületek restaurálása.

Mivel minden felújítandó felület más- és más, ezért az árakról előzetes egyeztetés szükséges! Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a főoldalon a  jobb oldali űrlap segítségével, vagy az elérhetőségeink valamelyikén. 

Minden megkeresésnek örülünk! 

Fürjes Kellékház Csapata